HÅKA REDOVISNING

Stockholms län

Information

600703-XXXX är organisationsnummer för bolaget HÅKA REDOVISNING. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HÅKA REDOVISNING är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som HÅKA REDOVISNING finns i.

HÅKA REDOVISNING har varit registrerat sedan 1988-05-16 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HÅKA REDOVISNING så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

HÅKA REDOVISNING är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för HÅKA REDOVISNING är följande:

Vill ni komma i kontakt med HÅKA REDOVISNING så kan ni göra det på telefon genom 073-3822030 eller genom brev på följande adress:

Bokföring, bilreparationer samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med HÅKA REDOVISNING och det är Ålander, Päivi Sinikka som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,