Burlins MA Konsult

Stockholms län

Information

600605-XXXX är organisationsnummer för bolaget Burlins MA Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Burlins MA Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som Burlins MA Konsult finns i.

Burlins MA Konsult har varit registrerat sedan 2000-04-03 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Burlins MA Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

Burlins MA Konsult är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för Burlins MA Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Burlins MA Konsult så kan ni göra det på telefon genom 08-7761360 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom musikbranschen, handel med och vård av musikinstrument samt spelarbete, utbildning, musikförmedling och konsulttjänster för administrativ hantering, utveckling och organisationsutveckling. musikförlag. travhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Burlins MA Konsult och det är Burlin, Nils Gunnar som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,