NEW CONSTRUCTIONS, LARS I. ISACSON

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och NEW CONSTRUCTIONS, LARS I. ISACSON är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och NEW CONSTRUCTIONS, LARS I. ISACSON är ett av dem. Statusen för NEW CONSTRUCTIONS, LARS I. ISACSON är att Bolaget är aktivt.

NEW CONSTRUCTIONS, LARS I. ISACSON är ett Enskild firma och skapades 1986-01-30. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som NEW CONSTRUCTIONS, LARS I. ISACSON ska trivas.

NEW CONSTRUCTIONS, LARS I. ISACSON är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnads-, konstruktions-och anläggningsverksamhet samt därmed förenlig konsultverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NEW CONSTRUCTIONS, LARS I. ISACSON är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är NEW CONSTRUCTIONS, LARS I. ISACSON och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med NEW CONSTRUCTIONS, LARS I. ISACSON så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med NEW CONSTRUCTIONS, LARS I. ISACSON är ISACSON, LARS IVAR som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

NEW CONSTRUCTIONS, LARS I. ISACSON har 600516-XXXX som sitt organisationsnummer.