AZIN Tandläkarpraktik

Stockholms län

Information

600507-XXXX är organisationsnummer för verksamheten AZIN Tandläkarpraktik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AZIN Tandläkarpraktik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som AZIN Tandläkarpraktik finns i.

AZIN Tandläkarpraktik har varit registrerat sedan 1998-11-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AZIN Tandläkarpraktik så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

AZIN Tandläkarpraktik är och det finns flera verksamheter i Haninge som också är .

Firmatecknare för AZIN Tandläkarpraktik är följande:

Vill ni komma i kontakt med AZIN Tandläkarpraktik så kan ni göra det på telefon genom 08-50011200 eller genom brev på följande adress:

Tandläkarpraktik.

Det finns olika personer som har en koppling med AZIN Tandläkarpraktik och det är Azin, Gholamreza som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,